torsdag, april 12, 2007

Vildbatting!

Liten har blivit en riktig vildbatting nu senaste två dagarna. Igår kväll var jag helt fascinerad över hur mycket magen hoppade överallt och ändrade form. Jag kunde känna skarpa konturer av dess kropp (vilket jag bara gjort några få ggr innan), men jag vet inte vad som är vad. Rumpan? Huvudet? Axeln? En fot? Tyvärr delade inte sambon riktigt den fascinationen, han hade inte tålamod att sitta och titta på magen. Och det blir väl aldrig riktigt samma sak för dem eftersom de inte heller känner rörelserna samtidigt.

Direkt idag på morgonen när jag satte på radion körde discot igång igen! ;-) Och det har varit mycket rörelser och sparkar – framför allt mycket mer sparkar än på mycket länge, då det har känts som det varit mestadels rörelser/bökande på sistone.

Kan ju meddela att Mr Vain var en riktigt hit när den spelades på webradion! :-D

I söndags röjde jag bland papper och annat i rummet där datorn står. Och då passade jag på att spela musik, ganska högt. Musik med bra tryck i basen. Liten sparkade vilt där inne och jag blev orolig att det var för jobbigt ljud för den. Så jag sänkte. Undrar hur högt det blir där inne när man spelar musik? Eller som igår när sambon borrade i väggen – även då började det fäktas vilt.

Och nu sitter jag här framför datorn, tröjan uppdragen över magen och fortsätter att förundras över krabaten som ligger där inne och bökar runt. Funderar på om det är hicka den har nu, det har jag bara med stor säkerhet känt en gång tidigare bara. Så vem vet?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är bara såå häftigt att vara med om!! När magen går i vågor, eller när man märker att bebisen reagerar på något. Häromdagen stannade vi till vid en damm med enormt högljudda grodor och då blev det reaktion kan jag lova!

Kapybaran sa...

mysigt med galenpanna i magen!
mina gulliganer har också sjövilda perioder under dagen och verkar undersöka möjligheten till alternativa utgångar....
kul, kul!

Astillbe sa...

Visst är det coolt! Jag kan ligga i timmar och bara stirra helt fascinerat på magen!