söndag, april 15, 2007

Sömn men fortsatt värk

Under gårdagen i affären fick jag fruktansvärt ont i ryggen, speciellt på höger sida. Så igår kväll sa jag till sambon att jag ville sova några timmar på soffan först, för att se om det hjälper mot ryggvärken. Värmde först min vetekudde och la mig under en filt.

Vi somnade där bägge två vid midnatt och vid 5-tiden väckte han mig och vi gick upp och la oss i våra sängar. Faktiskt så hade jag sovit bra, jag vaknade aldrig av någon värk. Däremot hade jag legat på något konstigt sätt och var halvt handikappad i vänster höft när jag gick uppför trapporna.

I sängen sov jag ytterligare 4 timmar och det var skönt att för första gången på nästan en vecka få sova så här bra. Höften värkte fortfarande när jag vaknade men det försvann sedan under dagen.

Däremot fick jag ryggvärken tillbaka något så djävulskt efter dammsugning. Dessutom fick jag magvärk och bebben tryckte på ordentligt nedåt. Sprang helt plötsligt på toaletten stup i kvarten - det kändes som jag var superkissnödig men kunde bara klämma fram några droppar.

Till slut var tvungen att ordinera mig själv i en baden-baden i trädgården! :-D Värken har kommit och gått under eftermiddagen och kvällen - pendlar från stelhet till på gränsen till ryggskott.

Funderar starkt på att köpa ett vetebälte. Men så bättre jag mår - sovit gott och har en vagn att beundra!

4 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Men du... varför ska du dammsuga om du har ont?

Jag ordinerar dig att ta det lugnt från och med nu. Du ska ju orka hela vägen fram och det blir inte lättare!

Superquinnan sa...

hopaps du blir bättre, men som kattmamman säger: Ta det lungt nu!!! Tänk på dig och barnet ocg var bara! Jag har fått hem mitt egna bälte nu och det är skönt kan jag lova! Jga går som en gammal dam och kan inte ta på mig strumpor själv.. Man känner sig lite ynklig. Tack för kommentaren på min sida. Mini är fin ;)

Astillbe sa...

Eh ja, varför dammsuger jag?! Sa faktiskt till sambon att han får fortsätta men jag vet ju att jag kommer att göra det igen. Vad jag inte tänker dammsuga är mattan, vanligt ska nog bra. Mattan i v-rummet är vad man kan säga ett ställe där katternas hår lägger sig fint och bäddar in sig bra. Man får slita ordentligt att få bort det. Jag lovar att jag ska ta det lugnare! Speciellt med saker som jag vet att jag får ont i ryggen av - att ha sömnlösa nätter igen fasar jag för!

Superquinnan - Imorgon kommer nog bältet och då ska jag pröva det även om jag inte har ont nu - man är ju ändå stel, speciellt om kvällen och morgonen så det ska bli skönt. Och visst är Mini fin! Är avundsjuk på dig som har så många veckor kvar att vara gravid på!!! :-D

Superquinnan sa...

tack! Ja det är mysigt, men det går fort!!!! För fort.. Tyckte det var nyss ni blev och sen vi och nu.. herre gu´ snart är sommaren här och så bara svisch!!!