fredag, april 27, 2007

Besök IKEA

Idag var sambon och jag på IKEA för att köpa lite delar till vårt kök som kommer i början av nästa vecka. Vi åkte till Bäckebol den här gången, och jag måste säga att jag föredrar nog Kållered. Kållered känns större och där är inte allt slut hela tiden som i Bäckebol.

Smet in på deras barnavdelning. Men jag hittade INGENTING där som jag ville ha. Funderar på om jag har fått solsting i värmen, för jag måste ha fått ett allvarligt virus. Jag har hittills inte varit inne i en enda barnvaruaffär utan att hitta något jag vill ha. Om jag sedan köper det är ju en helt annan sak.

IKEA har ett billigt skötbord för 250 spänn som jag funderar på att köpa och ställa i badrummet nere. Vill inte hålla på och springa upp och ner i trappor hela tiden, så jag vill ha två ställen där jag kan byta på.

Fast ärligt talat så är jag just nu lite köksfokuserad. Det ska bli så spännande att få det på plats - och det finns massvis med saker som vi behöver köpa till köket. Så det blir nog inte så mycket bebisprylar inköpta alls denna månad.

Nä, det tar vi i nästa månad istället.

4 kommentarer:

Anna sa...

Antar att det är sniglar du tänker på? Det var ett av få skötbord som faktiskt var godkänt. Funderar också på det, om det inte blir ett som står på badkaret, fast vi har yttepyttelitet badrum så det kanske är enklast att ha det i barnrummet.

Astillbe sa...

Det stämmer. Det är ju ingen stor utgift om det visade sig vara skräp tänkte jag också. Eller om vi inte har användning för den. 250 kr kostar den ju bara. Andra vi har tittat på med badbalja och så kostar ju en tusenlapp till. Minst.

Anna sa...

Tror det kan vara värt ett köp, många andra som de testat var inte alls godkända utan rent av farliga. Minns inte vart jag hittade testet dock.

Anonym sa...

Vi har precis upptäckt att vi fått mögel i/på sovrumsväggen, som ligger i anslutning till badrummet och det badrummet är väldigt litet, så vi funderade på någon uppfällbar historia. Men eftersom det verkar som om vi kanske får vara där uppe istället där det är mycket plats slog vi till på ett SNIGLAR från IKEA för att alls ha något. Det är ju så billigt, så råkar det bli så att vi inte kan använda det, så gör det ju inte så mycket, man kan ju t.ex. ha det som hylla sedan. Det som är synd om vi måste vara däruppe är dels att det egentligen är vårt gästbadrum och våra mammor kommer att vara här länge för att hjälpa till, dels undrar jag hur kul det kommer att vara att vara nyförlöst och ta sig upp och ner för en brant trappa flera ggr per dag. Fast det finns ju vatten i köket också, allt ordnar sig, jag vet ju det :)