torsdag, april 19, 2007

Inköp till mig

Idag har jag beställt ett vetebälte till min rygg! Det ska bli så gott! Passade även på att handla ett par söta små strumpor! :-D Helt oemotståndliga (men dyra)!

Ryggen har faktiskt varit helt ok nu under veckan. Jag sover gott och är faktiskt inte ens uppe och kissar på natten även om jag har druckit mycket sent. Inte heller gör det ont i magen när jag vänder mig i sängen. Det enda som känns just nu är att jag är stel på morgonen i ryggen och bäcken när jag stiger upp. Men efter några minuter har det försvunnit.

Igår var jag och väninnan A ute och gick i skogen i 1½ timme – det var soligt men kyligt. Men så helt jävla underbart – fåglarna kvittrade, solen lyste sina sista strålar och gav omgivningen en varm färg – ekskog med vitsippebäddar blandat med gran- och tallskog med sina fuktiga barrdoft.


Vi gick i normal takt och jag fick stanna i en del uppförsbackar men det gick överlag väldigt bra – jag var lite orolig för att gå så långt. Så imorse var jag väl lite extra stel (som gick över sedan) men jag har inte fått några mer problem än så (vilket jag också var orolig för).

Ikväll är det simning som gäller - det är viktigt att jag får stärkt min rygg ordentligt, magen växer på så det knakar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men gud vilka söta strumpor. Var hittade du dem?

Astillbe sa...

De finns bland annat på 4mom.se!

Camillas lockar sa...

Jag köpte en svart "Älskling". Till pappan som ofta har ont i huvudet/nacke. Fast det slutade med att jag tog över den. Till magen. Guld!

Astillbe sa...

Jag fick min beige "Favorit" igår - jag är supernöjd! :-D

Superquinnan sa...

Mmm Lundmyrs saker är verkligen fina. Jag köpte också strumporna och en body ;)