fredag, april 13, 2007

Sommarvärme redan

Visst, det är för tidigt men jag älskar våren, värmen och solen. Och sannolikheten att sådana här dagar kommer när man är ledig - hur stor är den?!

Det blir nog inte mycket trädgårdsarbete i helgen - dels har vi hunnit med mycket, men det är annat som måste fixas nu. Vårt kök kommer bland annat om två veckor.
I vilket fall, jag skall NJUTA!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Såg din lilla lista på vad det är kvar du ska köpa.. Jag har ju 2 barn sedan innan & jag kan ju bara ge dig gott råd vad man INTE behöver, sedan är vi väl alla olika, men jag testar..
Insektsnät till vagnen, Nackskydd till bilbarnstolen?? (Vad menar du med det?), parasoll till vagnen (den är bara i vägen), amningskudde började jag köra till nr2.. Och vilken skillnad, rekommenderas..
Ja vad ska man säga mer.. Det andra kan ju vara bra att ha..

Astillbe sa...

Hej Linda!

Alla kommentarer är välkomna! När det gäller insektsnät så tror jag att den kommer till användning - barnet kommer mitt i sommaren när getingarna börjar bli jävliga och i min familj har vi ofta barnvagnen ute med oss i trädgården medans man slöar i en stol eller jobbar i landen. Jag är livrädd för att massa insekter skall komma krypandes då!

Parasoll - att användas på stranden. Kan vara onödig, jag vet inte, men det känns bra. Parasollet har jag inte tänkt ha när jag är ute och går.

Nackskyddet (sitter runt huvuudet som ett upponervänt U) - finns integrerat med barnstolen så den behöver jag inte.

Amningskudde - en bra att ha grej tror jag. Jag köpte faktiskt en i helgen så vi får se om man får användning av den.

Nu vet jag inte om jag kommer att köpa allt som står på listan, utan det är en sammanfattning av alla kommentarer jag fått!

Ska uppdatera listan så ser ni vad jag har handlat i helgen... det blev lite storshopping!

:-D