fredag, september 29, 2006

Status

Idag är det fyra dagar kvar till beräknad mens. Jag är förvånad över att mina småblödningar slutat/uteblivit men jag kan nog tacka akupunkturen för detta. Idag har det molvärkt lite, men jag har inga förhoppningar att det finns något där inne. Utan jag har levt som vanligt, till och med druckit 2 koppar te och 3 koppar kaffe, vilket jag annars aldrig brukar göra.

Så nästa vecka blir det besök på apoteket och sedan börja knapra på Pergotime till helgen. Det känns skönt att snart vara igång igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att ni snart är igång igen. :-) Det känns som att det har gått fort, men det kanske inte känns likadant för dig... Den här gången hoppas jag att det går jättebra, med ett stort fint + på testdagen. Du vet ju att jag tror mycket på Pergo-FET. ;-)

Kram o lycka till!

Superquinnan sa...

Hallå.. haft en fantastisk helg på landet i tystnaden.. ville inte åka därifrån. hoppas ni haft det bra och att du mår bra. du vet att jag håller tummarna för er.. alltid!! själv har jag haft en kissekatt som sovit PÅ min mage hela helgen... djur är fantastiska..

Anonym sa...

Hoppas mensen dyker upp snart nu då! Du vet att jag håller tummarna :-)
Kram kram

Tingeling sa...

Den där känslan när man är på gång igen är väldigt skön, tycker i alla fall jag! Hoppas igen! :)