tisdag, september 19, 2006

Come to mama!

Äntligen!!!












Nu har jag beställt kameran som jag så länge eftertraktat! Blir det inga barn får jag hitta något att sysselsätta mig mellan försöken! Det enda jag önskar nu är att jag får lite mer tid att ordna fotona i datorn och kanske skriva ut några.

Hoppas på leverans före helgen!

4 kommentarer:

Superquinnan sa...

Åååh vad kul. Jag vill också ha. Hoppas du får tillfälle att fota mycket. Min kamera är trasig just nu men så fort den är hemam igen blir det fotoinlägg på min sida.
Jag skall äta cortisonet fram till bröllopet den 18/11 (har fått uppskov av min läkare att prova sluta då) så vi håller alla tummar. Nu har jag iaf fått min egna mens för första gången på läänge. Känns fantastiskt!! (Oj vad personligt det blev nu...) Kram på dig.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Och kameran kommer du att ha mycket nytta av när ni (på något sätt) får ert barn!

Anonym sa...

Härligt gumman! Vart köpte du den och vad kostar den??? Jag är inne på att köpa en också, behöver bra tips!
Kram

Astillbe sa...

singelmingeltjejen - jag älskar att fota! Till min familjs stora förtret, men de gnäller inte när de får fina bilder av mig sedan! Jag har haft en digital kompakt kamera med 3 ggr zoom, och så en analog EOS. Hoppas den kommer snart!!! Och du får gärna bli personlig! KRAM!

bridz - Hehe, det fanns liksom med i planen. För vi vill ju gärna ha en videokamera också sedan, och det blir ju gärna lite dyrt att ta båda samtidigt... KRAM!

tilda - jag har köpt den på Dustin och kostar 8800 med standardobjektivet och så tog jag ett 2Gb kort, så jag får plats med riktigt mycket kort. Den är ju 10 megapixel så korten blir ju mycket större än tidigare. Och så får man ju välja om man även vill ha dem i rawformat, så kortet lär ju fyllas snabbt. KRAM!