måndag, oktober 02, 2006

Djävulens påfund

Det är vad det måste vara. Mensvärken alltså. Ett jävlans sattyg är vad det är.

Jag har väntat hela helgen på att den skulle dyka upp så jag skulle slippa den IDAG. Men nej då, när man inte vill det, då kommer den när den ska.

Det har nu värkt i fyra timmar, det är 2½ timme sedan jag tagit totalt 3 Panodil men det hjälper inte, inte än, även om det känns som att värken börjar minska något. Ibland tar det upp till fyra timmar innan värktabletter biter på mig. Såvida det inte är Ipren eller något starkare. Under tiden är jag illamående, kass i magen, totalt osocial, vill bara stänga in mig och lägga mig i fosterställning. Hade gärna haft min vetekudde här och nu. Eller min kära akupunktör (tack vare tjänsteresan var jag tvungen att ställa in eftermiddagens behandling).

Och alldeles strax är det dags att bege sig till flygplatsen. Det här blir en riktig höjdardag, tjänsteresa och menshelvete. Har jag tur kan jag komma till hotellrummet till 22:30. Och sedan upp tidigt.

Men - det positiva i den här kråksången - jag skall besöka apoteket på onsdag. På fredag börjar jag med knapra pergotime och cirka den 19 oktober blir det FET för oss!

Minnesanteckning
2006.09.30: 37.1, mycket värk på em och brunt blod
2006.10.01: 36.7, ingen värk och inget blod (!)
2006.10.02: 36.5, småvärk under fm, direkt efter lunch kör det igång rejält. Mens.

6 kommentarer:

Solkatten sa...

Stackare! Hoppas tjänsteresan blir uthärdlig (eller ännu hellre - trevlig) ändå!

Anonym sa...

Jobbigt med all den mensvärken och resan samtidigt. :-( Hoppas att det lättar lite snart.

Kram!

Anonym sa...

Stackare... och själv har jag PMS och tycker livet är värdelöst :-( Tufft att vara tjej emellanåt.

Anonym sa...

Tack tjejer! Sitter nu på hotellrummet och har fått tillbaka värken, men resan har gått mkt bra. Ska krypa ner nu med en bok (äntligen) och bara koppla av. Natti natti!

Superquinnan sa...

AJAJAJ. Värmedyna, vetekudde?? Lavendel i badet.. Jag har allt.. Prova myskurer också. Kramis

Anonym sa...

Ett par som nu har adopterat barn efter år av barnlöshet berättade för mig att ipren och ibummetin kan bidra till infertilitet. Det hade en läkare sagt till dem. Så ta dte lugnt med just de sorterna!