torsdag, oktober 12, 2006

Lyckligare än på mycket länge

Idag har jag gått omkring med en varm känsla inombords och ett lyckligt fånigt leende på läpparna.

Även om jag känt mig trött (trots 9 timmar sömn, biverkning?) så känner jag mig lycklig och glad! Tisdagens djupdykning i lågt självförtroende har varit som bortblåst. Nåja, inte helt men nästan iaf. Det känns iaf lite bättre inombords idag.

Och hur kan detta komma sig? Jo, igår hade vi planerat in mysig kväll. Vi åt mat och delade en flaska underbart gott vin, tände upp fullt med ljus i badrummet (stackars katten X svedde både svans och morrhår - dålig matte) och så tog vi oss ett bubbelbad i vårt nya stora badkar. Ja, och det ena ledde till det andra... *no details* och jag måste säga att det var underbart bra. Platsar nog som det bästa någonsin. Mycket värme och mycket kärlek. Mycket tid och mycket omsorg.

Vi har haft det rätt knaggligt sista veckorna, så det här var precis vad vi behövde. Efteråt låg vi tätt omslingrade och vi funderade en väldigt kort stund på hur det gick i matchen (icke att förglömma, vi är ju trots allt fotbollsnördar) men ingen av oss brydde sig tillräckligt för att ens sätta på tv:n i sovrummet. Och snart sov vi så gott....

Idag har mina tankar vandrat tillbaka till gårdagkvällen flera gånger. Hände det verkligen? Var det vi? Det var ju som i en film. Eller en dröm. Alla bitar faller på plats och man känner en sådan obeskrivlig kärlek. Det är som man blir kär igen. I mannen man redan älskar.

Puss på dig gubben, jag älskar dig.

Minnesanteckning
2006.10.12: 36,5, känningar i äggstockar, mkt kissnödig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt gumman, man behöver verkligen sådana upplevelser med jämna mellanrum för att känna sig som människa igen :-)
Kram

Anonym sa...

Låter underbart!

Anonym sa...

amen..åååå nu känner jag mig oxå helt lycklig :)

crrly sa...

Men ååååh! Blir alldeles tårögd! Det där var ni värda! KRAM!!

Superquinnan sa...

Ja men å va mysigt.... Som sagt.. Viktigt att mysa på riktigt och inte bara för att man måste liksom.. Äsch, du fattar. Glad för dig/er... Själv försöker man pricka ägglossnings dagar.. Trevlig helg med mycket kramar ;)

Tingeling sa...

Ljuvligt! Visst är det en fenomenal upplevelse när man plötsligt inser HUR mycket man älskar en människa. Det hettar till i hjärtat.
Ni behövde nog det där!

Kapybaran sa...

underbart när det blir sådär RÄTT igen och man får känna kärlekspirret! Ljuvilgt -glad för din skull!

Astillbe sa...

:-D