måndag, oktober 30, 2006

Ruvardag 11 och nedstämd

Jag har känt mig oerhört nedstämd idag. Ögonen känns gråtiga och vill bara svämma över. Men jag har ingen anledning alls till att känna så här.

Jag känner heller inte så mycket i magen. Det spänner och drar lite. Svag mensig molvärk. Fick springa en massa på toa igår, men inte alls idag. Fryser. Men det gör jag alltid. Trött.

Jag har den senaste veckan tagit eftermiddagsprogesteronet ihop med en tampong, efter tips på FL. Man bör helst ligga ner en halvtimme efter man tagit den, men det är lite svårt när jag jobbar eller är iväg på annat.

Klockan ställer jag på 5:30 på morgonen för att jag skall gå upp och ta morgonproggisen. Sedan går jag och lägger mig, oftast blir det en timme till att halvsova bort. Sista proggisen tar jag när jag går och lägger mig på kvällen. Det har fungerat ganska bra att komma igång dem den här gången (ja, förutom första dagen då – men då var det ju en låååång fest!).


Idag har det varit en riktigt asjobbig dag. Spänningen och nervositeten sitter i min bröstkorg som en svulst. Det är ingen nyfiken spänd förväntan, utan det är en spyfärdig plågsam väntan. Det enda jag känner till är misslyckas, och det är det jag fasar för mest av allt nu. Ja, till och med mer än min jäkla rotfyllning på torsdag.

13 dpo idag och ingen mens än. Inte en droppe.

Minnesanteckning
2006.10.30: 37,0, mensaktigt molande.

8 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Åhhh, jag hoppas så otroligt mycket att det ska vara er tur nu.

*håller tummarna*

Kramar

Anonym sa...

kramar och tumhållningar för esmeralda!

Anonym sa...

Jag hoppas så otroligt mycket för er skull och mina tummar är blå nu för att jag håller dem så hårt. Lilla Esmeralda, klamra dig fast hårt hos lilla mamma hon vill ju så oerhört gärna träffa dig!

Mina allra varmaste kramar
Anki

Superquinnan sa...

prata med magen och säg att den ska vara snäll nu...

Anonym sa...

Som jag hoppas!!! KRAM

Anonym sa...

Håller tummarna så hårt så hårt för din skull! Kram!

Tingeling sa...

Här en till som hoppas massor för dig!

Astillbe sa...

Tack vänner!

*kramar om er allihopa*