fredag, oktober 13, 2006

Test numero 1

Idag är det dag 12, vilket innebär att det var dags att plocka fram ägglossningsstickorna och börja testa. Efter att ha hållt mig från toabesök i nästan sex timmar var det så äntligen dags!

Jag räknade inte med något plus så jag slängde testet i väskan när jag kom tillbaka från toaletten. Efter lunchen tog jag fram det och kastade ett öga på det, och det har faktiskt dykt upp ett svagt streck där - vilket tyder på att en Lh-stegring är på gång! Kanske kan det bli omslag tidigare än dag 15? Vi får se...

Ska se om jag kan infoga en bild senare...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är impad över att du vågar köra vanliga och inte digitala test, jag har aldrig lyckats tyda de vanliga särskilt bra utan börjat analysera hela tiden. Med de digitala vet man, där är det antingen eller :-)
Kram på dig!!

Anonym sa...

näpp...ett svagt streck innebär inte att LH-stegring är på gång, i morgon kan det vara helt vitt i rutan. Endast ett lika starkt eller ett starkare streck gills.
Det e skitdumt att det blir svaga streck ibland för man luras ju av det :(
När jag höll på och testade med äl-stickor så hade jag svaga streck typ varannan dag innan det blev +

Mvh
Lindis

Superquinnan sa...

Önskar dig en bra vecka utan oro... Själv fick jag en icke efterlängtad mens i lördags..

Astillbe sa...

tilda - de digitala testen fungerar inte på mig, jag litar inte på dem för fem öre! ;-) Kram!

Lindis - jag vet, men jag brukar få allt starkare "svaga streck" och tyckte att det var konstigt att det kom redan nu. Men sedan var det svagt i helgen igen så det är precis som du skriver.

singelmingeltjejen - *kramar om* Inte roligt att du fått besök. Önskar dig en bra vecka med ny krafter - nu är det inte många dagar kvar! Kram!