onsdag, mars 14, 2007

Trött

Sista dagarna har jag varit hur trött som helst. Har känt mig helt klubbad med noll lust för något. Vill bara hem och sova när jag framåt dagen börjar känna av tröttheten på jobbet.

Insåg igår kväll att jag måste vara mer noggrann och ta min Niferex. Sedan jag började med det har jag bara ätit 10 tabletter. Så nu har jag ställt asken på tvättfatet i badrummet så att jag ser dem varje kväll jag borstar tänderna. På morgonen kan jag inte ta dem eftersom jag dricker te - som jag absolut inte kan leva utan. En morgon/frukost utan te är som... jag vet inte vad. Men jag har gett avkall på så många laster att denna måste jag få ha orörd.

Dessutom har honkatten X börjat löpa vilket driver mig till vansinne här hemma. Hon skriker och vill bara ut hela tiden (vilket hon inte får fast hon har lyckats smita ut ändå). Eller så springer hon efter sambon och gosar sönder hans fot. Eller mina lilje-knölar.

Jag slutade ge henne p-piller i somras, vill inte riskera att hon ska få något skit från det senare. Tanken är väl eg att vi skall kastrera henne men jag klarar inte av det. Det är för hemskt. Jag vet, det är skillnad på katter och människor, men jag klarar inte av det just nu ändå. Om några dagar är det över.

2 kommentarer:

Anonym sa...

enligt vad som sägs så mår honkatter bättre av att bli kastrerade än att löpa hela tiden... tänker du så kanske det känns lite bättre?

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

En honkatt som går och löper tom gång på gång löper väldigt stor risk att få livmoderinflamation.

Och precis som stina skriver så mår kattan väldigt mycket bättre efter kastreringen!

Det är hemskt i några dagar... men sedan blir allt bättre!

/Kattmamman *s*