torsdag, mars 08, 2007

Ny typ av träff

Igår var det så äntligen premiärdags för vår IRIS-gravidfika. Något vi pratat om länge och använt när vi peppat varandra under behandlingarna - när vi lyckas skall vi fortsätta att träffas*.

Så igår möttes vi, Tildalainen Betty2 och jag på ett fik. Till vår stora häpnad träffade vi på IRIS- och FL-vännen Lalli där som var lite för tidig för en fika med en annan vän. Så hon hängde på oss en stund och fikade tills hennes vän dök upp. Till saken är den att Lalli är ruvare efter sitt tredje (och sista) färskförsök. Dessutom har hon passerat mensdatum och vi frågade direkt om status (jag trodde att jag skulle få vänta till sent på kvällen för en rapport) - som var oerhört positiv. Ingen mens i sikte än!

Det känns ju ändå som ett positivt tecken - livet vore förjävla grymt om annars, att stöta på oss där. Nähe, jag tror minsann att det här luktar bra! :-D

I vilket fall, det var trevligt att sitta en stund (typ 3 timmar!), äta gott och småprata om barnvagnar, magar och förlossning. Betty är i vecka 32 (m tvillingar) och Tildalainen i vecka 18. Det känns så oerhört bra att ha vänner som dels delar en snarlik historia och som dessutom är gravida samtidigt med en själv.

* När man väl når målet och lyckats är man med på en IRIS-träff till för att "bli utslängd". Men vi vill gärna fortsätta att träffas efteråt, så nu hoppas vi på många "avhopp" till oss.

Inga kommentarer: