söndag, mars 11, 2007

Kläder - ett växande behov

I väntan på att mitt syskonbarns mamma (aka min syster) skall föda, så att jag kan få låna lite mammakläder av henne, insåg jag idag att det var akut behov av kläder, för nu börjar faktiskt min mage att växa*.

Jag har sedan tidigare köpt ett par svarta byxor som är reglerbara i sidorna. Vid samma tillfälle köpte jag även ett par jeans - men dessa tappar jag och det finns ingen möjlighet att dra åt någonstans eller använda skärp. Vidare har jag ett svart linne och en vit bomullstopp. Kjolarna jag köpte tidigare i veckan är ju för sommarens behov, och jag har även fått lite kläder av min syster - men det är antingen för sommaren eller för betydligt störra magar. Så nu är jag i stort behov av lite större kläder. Och det är alltid kul med lite nytt fräsch på sig.

I vilket fall så hittade jag ett par supergoa byxor (Mamalicious) samt två st skjortor (H&M) och en limegrön topp (H&M).



Jeansen jag köpte, jag tog nog ett nummer för mkt. Eller kanske bara ett halvt, men de känns ändå bra och jag vill inte ha ett par byxor som stramar åt för mycket.

Kläderna är lagom "stora", dvs man känner sig inte som man tagit på sig ett tält, utan de framhäver magen snyggt och jag kände mig faktiskt riktigt fin i helgen.

* Håller på att fixa ett bildarkiv, det kommer!

Inga kommentarer: