tisdag, juli 03, 2007

Mera jobb

Det ser ut som jag får fortsätta jobba. En avdelning vars rutiner jag är delvis ansvarig för har stora problem nu inför semestern och jag får rycka ut med utbildning och försöka stötta med det jag kan. Och min efterträdare har fullt upp med annat, så jag måste sköta "mitt jobb" också. Vilket innebär att allt jag planerat att göra dessa två dagar har gått om intet.

Min chef sa också att "Astillbe är den som kan detta bäst, så det är lika bra att ni sätter igång med utbildningen med en gång för hon är bara här denna veckan". Ha! Även om jag insett själv att jag kommer att jobba mer, så har jag ju bara sagt till honom att det bara skulle vara idag och igår. Jag hade faktiskt från början tänkt vara ledig imorgon och jobba torsdag och halva fredag.

Men oavsett det, jag hade nog jobbat imorgon ändå. Det är pisseväder ute och jag har så mycket jag aldrig blir klar med. Och samtidigt vet jag ju inte hur länge till jag kan jobba heller - när Liten bestämmer sig för att det är dags att komma ut.

Efter allt kämpade emot UL:s flyttning av BF för mig, från den 11 till den 19 juli, så hoppas jag nu att de ändå har rätt! Eller mer rätt än mig. När vi gissar på datum här hemma så gissar jag faktiskt på BF den 19:e - dels för att det vore så typiskt att de får rätt och dels för att 8 dagar över tiden känns "normalt" för en förstföderska. Sambon tror på den 24:e, eftersom det är hans födelsedag.

Vill ni också vara med och gissa? ;-)
Ära ligger i potten!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Din sambo har en bra dag att fylla år på. Min son fyller nämligen år samma dag..24/7 :) Så jag röstar för den dagen (även om jag tror att Liten tittar ut före det)!!

Camillas lockar sa...

18 juli. Solklart ;-)

En mamma babblar sa...

21 juli låter bra, eller hur? ;-)

En mamma babblar sa...

21 juli låter bra, eller hur? ;-)