lördag, juli 28, 2007

Första gången med sjal

Har äntligen fått i mig frukost men duschen hoppade jag över då Axel kinkade lite. Tänkte testa min sjal för första gången - gissa vem som ligger och sover nu på mitt bröst så gott?! :-D

Vid första försöket var han för arg, men efter amning och ytterligare ett blöjbyte gjorde jag ännu ett försök, fick i honom själv och han låg så tyst och bara tittade upp på mig!!! Sedan dröjde det inte länge innan ögonlocken åkte igen... Men jag måste ju erkänna att jag är rädd hela tiden för att tappa ut honom.
Men jag kan faktiskt ha båda händerna fria för städ - och internet! Kanon!
Det är så otroligt mysigt att gå runt med honom sovandes så. Jag sa precis till sambon att det känns nästan som jag var gravid igen. Jag går på samma lugna lite vaggande sätt och har hela tiden en hand på "magen". Tyngden förstärker säkert också känslan av att vara gravid.
Oj, så jag saknar min mage helt plötsligt! Jag har knappt hunnit känna någon saknad av den alls, vilket i sin tur istället känts konstigt. Men denna närhet är mysig...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja! Sjal är underbart! Och du har fått till en vaggknytning, bravo! Det lyckades jag aldrig med. Han kommer säkert skrika mindre nu när du bär honom, det är bra mot kolik också, om det nu skulle vara det han har. Vilket vi inte hoppas!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Det ser jättemysigt ut.

Sjal är kanon. Vi använder det fortfarande flitigt till Lillkatten åtta månader. Suveränt när han är kinkig och vi måste ha händerna fria för att göra saker.