fredag, juli 06, 2007

Konstig känsla

Jaja, jag skulle bara ha jobbat måndag och tisdag denna vecka. Men idag är det sista dagen. Kontoret är rent och snyggt och jag ska snart bära ut lite saker till bilen (krukväxter och lite jobba-hemma-saker).

Det känns lite vemodigt. Och väldigt konstigt. Jag har varit en del av detta sedan mer än sju år tillbaka. Det som gör det lättare att gå är att de flesta på jobbet går på semester idag också. Skillnaden för mig är att jag inte kommer tillbaka om fyra veckor. Inte för annat än att hälsa på. Det känns som jag hamnar utanför, att jag inte "får vara med och leka" längre.

Men nu ska jag koncentrera mig på mig helt och hållet (nåja, någon timme jobb blir det på måndag ändå fast hemifrån) och vila. Jag ska göra avslappningsövningar varje dag. Jag ska städa och röja upp en del saker. Igår fick jag äntligen tag på ett jättefint tyg som jag ska göra gardiner av till Litens rum. Det är panelmetervara så det är inte så mycket jobb mer än att fålla och sy.

Framför allt ska jag njuta fullständigt hämningslöst av att vara gravid de här sista dagarna. Jag hoppas att Liten vill bo i min mage i en 9-10 dagar till iaf, då lovar jag att mamma ska vara helt förberedd att ta emot dig och förlikat sig med tanken att nu är graviditeten slut.

Ihop med när jag träffade sambon, så är det här är garanterat den bästa perioden i mitt liv. Och det bästa, fräckaste och mest spännande jag upplevt. Och då har resan bara börjat.

Inga kommentarer: