söndag, januari 15, 2006

Dag 7 - Spraydag 18

Går så sakteligen mot onsdag då jag skall börja med sprutorna. De hämtades ut i igår så de ligger i säkert förvar i mitt kylskåp. En Gonal-F penna och en Ovitrelle spruta. Jag skall ta 150 IE Gonal-F varje kväll - pennan räcker till 6 doser, vilket innebär att jag måste få ett nytt recept av gyn vid nästa VUL. Vid mina inseminationer har jag tagit 75 IE Gonal-F.

Jag mår fortfarande ganska bra. En del värmevallningar och nattliga svettningar, men det fungerar bra. Läste en tråd på familjeliv där det diskuterades om akupunktur. Flera berättade att deras biverkningar var betydligt mindre när de gick på akupunktur. Så jag tror att mina behandlingar på något sätt har hjälpt till. När jag åt pergotime hade jag många och jobbiga biverkningar.

Kan summera den här veckan med inte enda promenad. Fy skäms på mig själv! Dessutom hittade jag en flaska glögg i skafferiet från julen 2004... så jag tänkte att va fan, jag skall ju sluta dricka alkohol efter den här helgen - så nu sitter jag och sippar på lite varm glögg! Mumma!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den glöggen är dig verkligen väl förunt! Njuuut av den! Kram & Lycka till!

crrly sa...

Håller med! Bus är bra! :)