söndag, januari 29, 2006

Dag 21 - Sprutdag 12

Varför skall allt hända på en och samma gång???

Igår rasade jag ihop fullständigt. Morgonen började underbar, vi låg och myste i sängen och pratade och allt kändes bra. Vi löser problemen allteftersom de kommer. Vi fixar detta. Med den stärkta tron gick vi upp.

Efter ett telefonsamtal igår insåg jag att allt händer på en och samma gång. Vi lever ett nog ganska händelslöst liv enligt många - all vår tid går i princip åt till jobb och huset. Och vi går här hemma och pular dagarna i ända för att få huset renoverat. Men visst - Murphys lag kan man aldrig klara sig undan.

Jag fyller år nästa vecka (skall städa, handla mat, fixa mat). Jag har flera inbokade möten. Jag skall på akupunktur. Jag går en kurs som de delade upp på två dagar (två kvällar upptagna istället för en). Vi får besök i två omgångar av gäster som skall sova över. Jag har konferens. Vi skall iväg på en utförsäljning och inhandla saker till huset. Dessutom borde jag hinna med mer akupunktur. Jag skall på VUL.

Kände mig rätt låg när jag insåg hur mycket det var framför. Tills vår ena (nya) dator kraschade igår kväll med massa information, exempelvis alla våra original digitalbilder och en massa musik. Kändes som nu brakar allt åt helvete - inte nog med att jag inte vet hur jag skall klara mig ifrån en del av ovan uppräknade händelser - så måste datorn in också och vi kan ha förlorat massa information...

Missförstå mig bara inte nu. IVF:en är viktigast och jag skall ställa in allt som jag kan om det behövs. Men det som gnager i mig är vad? Våra besök kan jag inte påverka. Förmodligen får vi berätta för alla hur det ligger till. Det är inga problem så. Kursen får jag helt enkelt strunta i och möten skjutas på. Konferensen får jag sjukskriva mig på och vi får köpa möbler till ordinariepris. Men jag kan ju inte lägga mig ner och strunta i allt i en hel vecka och bara vänta.

Så nu har jag räknat ut att det enda som fungerar helt problemfritt är äggplockning på söndag och ET på tisdag.

Så det så!

PS 1.. Kan ju tillägga att som ett mirakel så startade datorn imorses från att varit stendöd igår kväll. Men jag har lovat han där uppe flera gånger att om datorn fungerar igen så lovar jag att jag skall ta back-up på allt och köpa en ny dator. Så nu har jag skrivit ut en hel hög med datorpaket. Men datorn måste in ändå... men lite mindre panik.

PS 2. Varför känns mitt liv som en såpa just nu??? Jag kanske kan sälja min story till Hollywood? ;-D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj oj. Verkligen allt på en gång. Skönt att datorn ändå startade till slut ändå. Hoppas att allt löser sig, att ni har snälla gäster och att allt som du vill hinna går att passa in.

Sköt om dig lite mellan varven också :)

Tänker på er. KRAM.

(vi har ett nytt web-krypin by the way ...)

Anonym sa...

skickar en strykekram till dig :)

Anonym sa...

styrkekram är från mig Carnesir