onsdag, januari 04, 2006

Dag 27 - Spraydag 7

Nu så börjar jag känna av biverkningarna. Främst av att jag plötsligt blir kanonvarm och känner hur hela jag svullnar upp av värmen. Så tar jag av mig min cardigan, och inte långt efter det fryser jag igen. På. Av. På. Av. I bilen nu ikväll kände jag hur jag på nolltid bara kokade och tänkte då vrida ner värmen - men den stod ju på 22 grader, det är inte speciellt varmt i bilen då, inte när det är 10 minusgrader ute.

Dessutom känner jag mig illamående och lite yrsel, det är något med ögonen. Är lite trött idag, men det kan nog bero på annat likaväl. Jag känner också av min mage/livmoder - men om det beror på att den gör sig redo för mens eller om det är sprayet, det vet jag inte. Men det småvärker en del - som det gör annars under en stimulerad cykel.

Har nu i alla fall fyra nya dagar ledigt, skall jobba en del här hemma. Men tänkte faktiskt få ändan ur vagnen imorgon och gå ut och gå en stund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner inga bivärkningar och är på dag 8. Är det nått fel då?
Vilken spray tar du? C

Anonym sa...

Biverkningarna, ack ja! Vilken underbar tid det var - jag som är så frusen frös ALDRIG!!! :-)

Men däremot var det jobbigt med vallningarna. På, av, på igen med tröjorna. Man fick liksom klä sig med tanke på att man plötsligt skulle få ett behov av att slita av sig ett lager eller två. Mycket lager på lager...

C: att man inte känner av biverkningar är inte så konstigt. Det är olika för alla - vissa får inga biverkningar alls!

Håller mina tummar stenhårt för er båda!!

Astillbe sa...

C - jag tar Synarela (eller rättare sagt Synarel). Jag hade djävulska biverkningar av pergon som långt ifrån alla får, så jag räknade kallt med att få några här med. Att inte ha några skall du inte vara orolig för, bara glad över! ;-D

Tinselflickan - jag är också alltid frusen, men det blir allt mindre av den varan just nu. Men värmevallningarna kommer ju över en så himla snabbt, och jag blir ofta tomatröd i ansiktet och vill bara slita av mig alla plagg och gå ut och slänga mig i snön.

Okej då, inte riktigt - men nästan! *ler*