tisdag, juli 25, 2006

Spraydag 13

Det har varit en fruktansvärt varm natt och jag har sovit mycket dåligt. Jag kan inte med 100% säkerhet säga att jag lider mer i värmen pga av sprayen än vad jag skulle gjort annars, men jag svettas mycket, får ofta värmevallningar och ibland är jag så varm att det känns som kroppen ska explodera. Värst är det med fötterna, hade helst hoppat runt i en balja fullt med isbitar.

Men det är ju ändå 30 grader i skuggan ute och nätterna är rätt varma. Men sambon sover bättre än mig och det brukar vara tvärtom, så kanske är jag trots allt nedreglerad nu då.

Sambons jätteblåsa på lilltån har nu läkt och i avsaknad av min mamma följer han med mig ut och går på morgonen. (Det behövdes inte ens någon övertalning!) Det blev en rejäl promenad i 80 minuter och jag fullkomligt badade i svett sista sträckan. Lite huvudlöst kanske att motionera så mycket när det är så varmt ute. Och idag har jag fått lära mig att det heter Power Walk. Lite fräckare än att säga att man är ute och går! Som en annan "penshis"! ;-)

På kvällen kikade jag in i favvobarnklädesaffären som hade rea. Jag brukar alltid hitta mycket snyggt där till systersonen. Men idag - nada! Däremot hittade jag bodys som träffade mig rätt i hjärtat. Det fanns flera olika texter på dem, men de som jag kände för var "Först i mål" och "Bäst i test". Visst passar de säkert lika bra för "normalt" tillverkade barn, men de kändes så rätt för mig i vår IVF-sväng. Det fanns en annan betydelse om ni förstår vad jag menar. Andra mål och andra tester.

Så åt helvete med all skrock. Jag köpte en av varje, en i storlek 62 och den andra i storlek 68!!!

När jag kom från affären, det var som jag fått en kick! Jag flög fram längs med gatan och jag bara log. Jag kände mig så lycklig! Och alla tvivel var som bortblåsta och jag började tillåta mig själv än en gång att fantisera hur det kan bli om vi lyckas. När vi lyckas.

När sambon och jag gick och la oss på kvällen visade jag honom plaggen. Det var otroligt mysigt att sitta där och titta på den tillsammans. Men häftigaste av allt är jag köpt kläder till vårt barn!!!

Jag hoppas snart på en söt liten sak att stoppa innanför dem...

----------
Sprayning: 8:00, 13:00, 18:00 och 23:00.
Antal promenader på semestern: 11
Antal stranddagar på semestern: 8 (bara 3timmar på stranden idag)
Antal regniga dagar på semestern: 2
Antal cykelturer på semestern: 4
Antal inköpta babyplagg: 2
Alkohol: ½ glass vitt, § glas rött, 1 Cider

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det hoppas jag med!

Linda sa...

Vilka klockrena texter på boddysarna! Får jag var nyfiken och fråga var du hittade dem *blink blink*

Jag håller tummar och tår så att de blir blå för att det är er tur att plussa nu!