fredag, juli 21, 2006

Spraydag 9

Mulet väder idag. Första dåliga dagen på över en vecka.

Varje morgon har mamma och jag varit hurtiga och gått en rask promenad om cirka en halvtimme. Eftersom det var dåligt väder tog vi en längre tur och var borta i över en timme. Det var underbart skönt att vara här ute och gå längs med havet. Det har ju varit varmt idag också, men betydligt behagligare att gå i än med gassande sol.

Ambitionen att gå ner 6 kg innan vår nästa IVF, la jag på hyllan när vi kom fram så snabbt i kön. Jag hade nog lyckats med det om vi hade börjat behandlingen i september/oktober som jag först trodde. Jag lyckades ju först gå ner 2 kg ganska snabbt för att sedan gå upp 1 kg. Och så blev det stressigt och under några veckor hann jag varken bry mig om diet eller promenader, jag hade fullt upp på jobbet och hemma med huset.

Men så vägde jag mig för en vecka sedan coh upptäckte att jag fortfarande står på -1 kg! Jag hade alltså inte gått upp det sista! Det skall bli spännande att väga sig om en vecka när vi är hemma igen och se vad som har hänt. Jag tackar nej till öl, godis, glass och bullar på dagen, men på kvällen tar jag gärna lite gott ihop med ett glas vin eller två. Kanske gör bara promenaderna coh cykelturerna att det jämnar ut sig med maten och vinet jag tar?

På eftermiddagen började jag få rejält med mensvärk och jag trodde att det skulle köra igång. Men efter någon timme dog det ut. Annars tror jag inte att jag har några andra biverkningar förrutom diarré, vilket är nog så roligt. Not.

----------
Sprayning: 8:00, 13:00, 18:00 och 23:00.
Antal promenader på semestern: 8
Antal stranddagar på semestern: 6
Antal regniga dagar på semestern: 2

Antal cykelturer på semestern: 4

Inga kommentarer: