måndag, juli 31, 2006

Spraydag 19

Imorses åkte jag upp till sjukhuset för att få ta östradiol-blodprovet som skall påvisa om jag är tillräckligt nedreglad eller ej. Förra IVF-försöket tog jag provet på dag 15 och hade då 0,21 i värde. Provet har jag varit och hämtat ut från labbet och lagt på brevlådan så att SU har det imorgon förmiddag för analys.

Omen eller hån?
I lördags åkte jag till apoteket för att hämta ut mina sprutor. De hade allt jag skulle ha utom Menopur. Kvinnan som hjälpte mig berättade att hennes dotters väninna genomgått samma sak och de har nyligen fått en liten flicka. Igår åkte jag till sjukhusets apotekt för att få tag i Menopur*. Där möts jag direkt av en kvinna som sitter vid dörren och har med sin lill* nyfödde bebis för att visa upp, förmodligen för en stolt mormor eller farmor.


Idag när jag väntade på att få ta provet dök en annan kvinna upp med sin nybakade bebis på armen på samma ställe som kvinnan från igår. Den supertrevliga kvinnan som tog mitt blodprov har också gjort IVF (som misslyckades men de blev spontant gravida när de stod i kön för adoption). Kvinnan som lämnade ut provet till mig i labbet var höggravid. När jag går mot utgången kommer kör en man sin fru i rullstol med deras nykläckta bebis på armen.

Oavsett, ett omen eller hån, så var jag på strålande humör när jag lämnade sjukhuset idag. Vi skall fixa detta!!!

* Någon Menopur fick jag inte, det är visst beställningsvara här. Men nu har jag bokat upp en på apoteket på SU som jag hämtar ut imorgon innan besöket.

----------
Sprayningar: 8:00, 13:00, 18:00 och 23:00.
Antal blodvallningar: ännu fler, tur att det är svalare idag + regnigt
Antal promenader på semestern: 15
Antal stranddagar på semestern: 10
Antal regniga dagar på semestern: 6
Antal cykelturer på semestern: 4
Alkohol: nada

Inga kommentarer: