torsdag, juli 20, 2006

Spraydag 8

Åter på den superduperfamiljevänliga stranden med alla småttingar (ja, här finns inte så många mellanstora eller större barn). Men den här gången har vi barn med oss igen i sällskapet så det blir mycket busande på stranden. Däremot finns det faktiskt inte så många gravidmagar här som jag såg de första dagarna. Men efter en snabb och varm tur inne i stan inser jag vart de gömmer sig - i luftkonditionerade affärer! Vart jag än vände mig vaggade de fram!

Inne i en klädaffär insåg jag, efter att ha sett ytterligare en vaggande kvinna, vad det var som irriterade mig så mycket idag. Kvinnorna ser så oberörda ut, eller rent ut sagt de ser uttråkade ut, vilket kändes ännu jobbigare. De går där med sina magar som det regnar. Men visst - hur skulle de annars bete sig? Jag är ju inte dummare än att jag inser att det är mina egna konstiga förvridna tankar och en slänga av självömkan som sprider sig som en giftorm i hjärnan. Jag är så uppfylld av min egen sorg och förtvivlan, att jag på något sätt har någon konstig vaneföreställning om att blivande mammor skall se lyckliga ut och ha en lysande gloria över huvudet. Självklart är det ingen dans på rosor med över 30 graders värme i skuggan.

Men vaneförställning eller inte - jag ska vagga en dag och då skall jag vara stolt och lycklig och det ska skimra om mig! Oavsett. Jag måste få ha den förhoppningen kvar.

----------
Sprayning: 8:00, 13:00, 18:00 och 23:00.
Antal promenader på semestern: 7
Antal stranddagar på semestern: 6
Antal regniga dagar på semestern: 2

Inga kommentarer: