fredag, juli 28, 2006

Spraydag 16

Idag var södra Sveriges kust lovad sol, men regn i princip resten av landet. Därför blev jag jätteförvånad när jag skulle ut och hänga mer tvätt att det stänkte lite på mig. Min första tanke var att vattenspridaren hamnat lite galet, men sedan insåg jag att det faktiskt var regn.

Regnet var välbehövligt men jag hade ju gärna haft lite sol så man kunde bada en sista gång innan avfärden, för det var fortfarande otroligt varmt idag trots avsaknaden av sol.

De här senaste dagarna har jag känt en enorm trötthet på eftermiddagarna. Ibland så att jag kan somna på studs, vart jag än är någonstans. Värmevallningarna blir fler och värre, nätterna skall vi inte tala om. På kvällarna smyger sig en lätt jobbig huvudvärk fram, förmodligen en kombination av spray och dåligt vätskeintag.

Nåväl, på eftermiddagen packade vi in vår stora packning i bilen. Vi är förundrade över hur mycket saker vi egentligen har med oss och kommenterar skämtsamt hur vi skall få plats med barn och barnvagn?

Att resa med våra två katter har gått ganska så bra. Honan ligger mest bara tyst i sin bur och sover. Hanen däremot hatar att åka bil, så därför har vi inhandlat ett spray som gör honom lugnare och det fungerar faktiskt bra. Han skriker lite i början och får panik, men efter ett tag så lugnar han ner sig. Han vistas i koppel i baksätet med mig. Det är skönt att ha med dem, dels skulle vi inte vilja vara utan dem i tre veckor - och vem sjutton ställer upp som kattvakt i tre veckor under sommaren?!

Sent på kvällen kom vi hem till huset - och det är så skönt att äntligen få komma hem och slippa bo i en väska!

----------
Sprayning: 8:00, 13:00, 18:00 och 23:00.
Antal promenader på semestern: 14
Antal stranddagar på semestern: 10
Antal regniga dagar på semestern: 3
Antal cykelturer på semestern: 4
Alkohol: nada

Inga kommentarer: