lördag, juli 15, 2006

Spraydag 3

Första biverkningarna har uppdagat sig. Näsblod och taskig mage, precis som förra gången. Men om jag minns rätt blödde jag bara näsblod de första dagarna vid förra behandlingen.

För övrigt mår jag bara bra. Jag har dock en del träningsvärk efter två långa promenader i härlig morgonsol - knappt ett endaste litet moln på himlen! Idag följde till och med sambon med ut, men han tog inga strumpor på sig och fick världens skoskav med 20 min kvar hem (varit ute i en timme redan) - han fick snällt ta av sig skorna och gå barfota hela vägen hem!

Nu på kvällen har han fått en vätskefylld blåsa var storlek inte är av denna värld! Blåsan på lilltån är nästan större än tån själv! Yscha! Fast han är nog lite glad innerst inne, han slipper att gå ut med mig de närmsta dagarna. ;-)

För övrigt så kom vi tillbaka från kusten i torsdags med katterna och vi åker ner ikväll igen! Varit ute i trädgården igår hela eftermiddagen och kvällen (massplantering av blommor) samt på dagen idag (klippt gräs, fixat i växthuset) i strålande väder och jag längtar efter att få slänga mig i havet igen!

----------
Sprayning: 9:00, 14:00, 19:00 och 23:00.
Antal promenader: 2
Antal dagar på stranden: 1
Antal regniga dagar på semestern: 2
Alkohol: ett antal glas vin...
Godis: Vingummin och ½ chokladkaka

Inga kommentarer: