fredag, november 18, 2005

Dag 6 - Nähe...

Inget brev, inget samtal. Jag känner mig rätt lugn över det ändå, bara lite besviken eftersom jag så gärna vill veta vad som händer här framöver.

Tiden snurrar så fort! Redan fredag idag igen. Dag 6 av nya 28-30 dagar. Skönt att ägglossning enligt schemat är förlagt till nästa helg. Det är faktiskt stressigt att man måste ha sex. Att planera in det så man får den bästa tajmingen. Och det gäller ju att båda är hemma också, annars kan det bli lite svårt. Och helgsex är betydligt lättare att planera in... (såvida vi inte har nattgäster då vilket har inträffat ett antal gånger...).

Jag saknar tiden för två år sedan, då var jag ännu lyckligt ovetande om detta, om vad framtiden bar med sig, även om jag hade börjat förfasa mig över blödningarna och anade problem. Men inställningen var en helt annan och jag var glad av förväntan och det var pirrigt spännande. För snart två år sedan skrev vi på kontraktet på vårt hus - allt kändes som en nystart och jag längtade efter att vi skulle få bli en familj.

Fast en familj blev vi, sambon och jag samt våra katter. Men vi vill gärna bli fler... Så ser ni storken, släng hit honom, nu har han väntat för länge!
;-)

2 kommentarer:

Astillbe sa...

Härligt! Släng hit honom så snart han hittat dig!

Jag tror nog allt att det är en HAN - för hade det varit en HON hade den aldrig dröjt så länge, eller vad tror du?! *asg*

Batbut sa...

Visar storken sitt tryne här lovar jag dyrt och heligt omdirigering, för här är det klart!
Tror oxå att det är en tjej, för vi får saker och ting gjorda i tid iaf *S*