torsdag, november 24, 2005

Dag 12 - Hjärnsläpp?

Jag läste lite på Famileliv och hittade ett intressant inlägg. I Hänt Extra finns en artikel med rubriken "Céline Dions bisarra babyplaner". För att bli gravid tidigare genomgick Céline Dion en ”lång tids medicinsk behandling”. De fick ett befruktat ägg som hon valde att frysa ner om de i framtiden ville ha ett syskon till sonen.

”Några moraliska betänkligheter över tillvägagångssättet har hon inte och tanken att det kanske är ändå är lite udda att ha nedfrysta embryon och befruktade ägg på lager verkar aldrig ha slagit henne. Céline Dion är ju van att få som hon vill, privat såväl som i karriären.”

Hur stupido är inte denna så kallade journalist? Har man inga krav på detta yrke längre, som att ta reda på bakgrundsinformation och sätta sig in i ämnen man skriver om?

3 kommentarer:

Jenkins sa...

Ja, man tycker ju att journalister borde veta lite mera vad dom skriver om, och framförallt borde dom inte vara fördömande i frågor sdom dom uppenbarligen inte vet så mycket om......

Astillbe sa...

Funderar på om det är fler som delar dennes uppfattning? Att det är bisarrt att frysa ner befruktade ägg? Herregud, annars måste man ju gå igenom hela processen med mediciner igen ju?

Mer upplysning till omvärlden tack!

crrly sa...

Hahaha, stackars journalistjävel, så otroligt dåligt påläst.... SUCK.