fredag, november 04, 2005

Dag 25 - Akupunktur

Tog kontakt med ett kinesiskt center igår. Jag skall på en hälsoundersökning nästa vecka. De skall undersöka mina obalanser i kroppen och vi skall lägga upp en behandlingsplan.

Känns otroligt bra och jag tror verkligen att sådant här kan fungera. När jag testade zonterapi kände jag hur kroppen förändrades, hur mina cykler normaliserades. Jag själv blev lugnare och mer harmonisk. Jag kände att jag mådde bra. Tyvärr var det svårt att få tider, och jag behövde gå där oftare än vad jag gjorde tror jag. Jag slutade när jag fick en urusel cykel med det sämsta progesteronresultatet hittills. Och det blev dyrt.

Jag känner att jag håller på och tappa fotfästet en del. Därför tror jag att detta kan göra mig gott innerst inne, även om det inte skulle bli några barn av det. Jag behöver det för min egen skull. Bättre att ta det nu, innan jag mår sämre. Så det inte blir som förra året.

3 kommentarer:

CV sa...

Hittade precis hit via nyligen, eftersom du precis hade uppdaterat.
Jag känner med er - jag minns hur det var medan vi väntade på att vi skulle få barn.

Anonym sa...

Jag har själv genomlidit mängder av undersökningar och lång väntan, hopp som förbyts till förtvivlan - usch vad jobbigt. En period kretsadehela min tillvaro kring att få barn. Men idag har jag som genom ett under ett biologiskt barn (som kom först och bara sådär av sig själv) och ett adopterat barn. Båda helt underbara. Nu i efterhand önskar jag att jag hade kunnat vara mer avpänd och haft mer tillit till att allt skulle ordna sig på något sätt. Jag tror också att akupunktur är bra för det får en att slappna av och jobbar med hela kroppen. Jag tänker på dig och önskar dig lycka till.

Astillbe sa...

Tack alla tre för era snälla kommentarer.

Kram.