måndag, november 14, 2005

Dag 2 - Akupunktur

Nu har jag varit på min första akupunktur. Det var ju en intressant upplevelse. Jag fick en massa nålar i mig, i nacken, mitt i pannan, underarmarna, handlederna, händerna, bröstkorgen, magen, knäna, smalbenen, fötterna...

Jag tittade inte en enda gång medan hon stack in nålarna! Klarar inte av sådant, trots att jag lärt mig ta mina egna sprutor. Vissa stick kändes inte alls, andra stack till lite - några gjorde svinont! Värst var på vänster sida av magen, typ över äggstocken eller något, och nålarna som sattes strax under fotknölarna. Ajaj!

Men när jag fick bli liggandes själv då då kunde jag inte låta bli att sticka upp huvudet och titta... jag räknade och fick det till 28 nålar! Efter en stund började det klia i näsan också - det var lite sjå med det innan jag fick kliat (hade trådar kopplade till nålarna med elektriska impulser).

Det var rätt skönt att ligga där ändå, men började frysa lite på slutet. Och jag hade ju missat att raka benen, vilket jag tyckte var lite pinsamt...

Efteråt gjorde hon lite kort zonterapi under fötterna - JISSES - så ont det gjorde! Nålarna var inget i jämförelse med detta! När jag gick på zonterapi kunde vissa saker också göra ont - men det här var nog värst.

Känner mig rätt lugn, men om det beror på akupunkturen eller för att spänningarna släppt det vågar jag inte svara på. Men jag vet iaf att jag måste börja satsa på mig själv och mitt mentala välbefinnande. Men det är lättare sagt än gjort.

1 kommentar:

Astillbe sa...

Kanske skall tillägga att det är STOOOOORA nålar också!

Fast till nästa gång skall jag sola och raka benen. Kanske ta på mig lite snyggare trosor också!

*fånig*