lördag, december 22, 2007

Orolig förnatt igår

Jag tappade räkningen på hur många gånger Liten vaknade igår kväll. Flera gånger var han jätteledsen och stora tårar rullade ner för kinderna. Vid tolv gav jag upp och la honom jämte mig i sängen, efter amning och näsdroppar (han var då helt igenslammad - därav oron?).

Sedan sov vi ända till halv fem innan det var dags för amning igen.

Hade funderingar på att lägga honom tidigare ikväll. Jag skulle börja med en halvtimme och sedan succesivt lägga tidigare, så att han skulle sova senast kl 20. Men så blev det inte. Liten var superpigg och hade sovit en kort stund vid 20. Istället så skrattade han och skrek medan pappa och farbror J busade med honom. Ammade honom vid 22 och därefter var han som vanligt pigg igen. Men jag la honom i sängen, och efter lite bus där och sedan lite gnäll så somnade han. Och han har faktiskt bara vaknat en gång bara.

Så nu undrar jag om jag istället lägger honom "för tidigt"?

Det är så svårt varje gång våra rutiner ändras, det tar en stund innan de nya sätter sig. Och knappt hinner de väl sättas innan de byts ut de också...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner verkligen igen mig i det där med rutiner som ständigt förändras... Nu är lillan nio månader och vi är inne i en sådan där fas igen, jobbigt men snart har vi nya rutiner!

God Jul!
Jessica
http://invited.blogg.se

Anonym sa...

Känner igen det där med sängåendet. Har ett barn som är ungefär lika gammalt.(.men nezeril kan också ge sömnstörningar hos barn. Precis som Rinexin kan ge hos vuxna.Vet inte om det beror på det att de blir så maniska vid läggdax.