torsdag, december 13, 2007

Lucia

Idag har Liten fått följa med mig till jobbet för sitt första Luciafirande. Han var väldigt intresserad av människorna runt omkring, det fanns gott om sådana. Både genom att det var många som deltog i firandet, men också många kollegor som kom fram och hälsade och pratade lite. Brinnande ljus stod också högt på listan.

För en gångs skull hade jag en nöjd och glad bebis på jobbet. Han har ju alltid varit ledsen och missnöjd där, kanske känt av att mamma varit stressad. Flera där tror ju att han alltid skriker, och så är det ju inte alls. Visst skrek han mycket i början, speciellt på kvällarna. Men inte sedan.

Idag visade han tydligt två saker - att han blev rädd för en del män och att han blev blyg och vände bort huvudet mot mot och borrade ner sitt ansikte i min axel.

För övrigt har jag sovit dåligt inatt. Legat vaken efter nattamningen utan att kunnat somna om. Halsen känns dessutom värre.

För övrigt, mera, så gick det bra med Liten på sambons julfest igår. De kom hem efter att ha varit borta i ganska exakt 2 timmar, Liten hade kinkat lite men det var nog för att det var för varmt för honom.

Inga kommentarer: