torsdag, februari 22, 2007

TV...

Jag tittar mycket lite på TV, men jag har några favoriter just nu som jag ser fram emot.

Let's Dance - jag tycker själv mycket om att dansa, men tyvärr finns det för lite tid i vårt liv till det just nu. Men programmet är mycket bra - däremot undrar jag hur i fasiken folk tänker som röstar på Brandeby?

I fredags blev jag och sambon väldigt upprörda när Harald och Maria åkte ut, det var kanske inte deras bästa dans men i kontrast till ett skåp som inte gjorde några rörelser... hallo?! Favoritparet är Erica och Daniel, men t ex Cecilia och Martin har även de en tumme från mig...

I vilket fall är Let's Dance förknippat med fredagsmys med sambon, så det är en av veckans höjdpunkter.

Melodifestivalen - ja, jag vägrar säga Schlagerfestivalen. Schlagerfestivalen är död. Jag är inte så förtjust i den svenska utan ser mer fram emot den ESC - men man får väl se detta som lite uppvärmning.

Tyvärr känns det som att det är sämre klass på låtarna iår än på mycket länge??? Men, Melodifestivalen är lördagsmys och avkoppling efter ännu en heldag med renoverandet!


Grey's Anatomy - ses inte på en tv utan på en dataskärm. Jag bölade som bara den till förra avsnittet i USA-takt och naturligtvis var det ett avsnitt "fortsättning följer" så jag kan knappt bärga mig innan jag kan lägga vantarna på nästa avsnitt. Någon annan som ligger lite före svensk tv och tittar?! ;-)

Serien är superbra, även om kanske inte säsong 3 riktigt når upp till de tidigare säsongernas nivå. Men den är fortfarande min favoritserie.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ser att vi kollar på exakt samma tv-program just nu (och dessutom ser jag Cityakuten). :-) Greys Anatomy är min absoluta favorit, men jag har hittills bara kollat på avsnitten som går på svensk tv.

Var inne på FL precis för att se om du svarat på mitt pm, men nu var det driftsavbrott så det gick inte att logga in. :-[ Så OM du inte har svarat passar jag på att påminna om det, och det gäller framför allt torsdag den här veckan, tisdag (i morgon) passar inte lika bra. Hoppas vi ses! :-)

*KRAM*

Superquinnan sa...

Åh jag älskar Grey´s men det känns osm att alla kvinnor i vår ålder gör det?

kolla in detta:

"Som en perfekt uppladdning inför nästa säsong kan du se recapavsnittet Grey's Anatomy: Complications of the Heart nu på onsdag klockan 22.00."



från 5:ans hemsida.. får inte missas!!

Camillas lockar sa...

Grey's är superbra! Men Cityakuten och Desperate Housewives slår allt :-)

Är det förresten okej om jag länkar till dig? Du får såklart länka till mig också ifall du vill :-)

Astillbe sa...

Betty2 - har skickat ett pm! Vore kul att träffas! ;-)

Singelmingeltjejen - jag är redan inne på avsnitt 17 säsong 3! ;-) Så jag vet vad som händer... många tårar blev det i lördags igen. Såg nu att det är uppehåll i EN MÅNAD i USA! Humpf! Hur ska jag klara mig?! ;-)

Camilla - Cityakuten och DHW följde jag innan, men jag vet inte... När Mark dog i ER dog lite av serien tycker jag. DHW har jag missat hur länge som helst, men har dem på datorn så jag får ta och kolla ikapp mig. Och så har visst Lost börjat i USA igen... Eh, vet inte hur jag ska få min tid att räcka till!

Och visst får du länka! Är inne och läser hos dig emellanåt men dumma blogger vill att jag skall konvertera till nya blogger hela tiden och jag får inte fixat några länkar än... vill så gärna göra om hela min template men har inte tid!

Anonym sa...

Hej hej, jag ligger också före och tittar på Grey's i USA-tid. Herrejävlar (excuse my french) vad de två senaste avsnitten varit spännande och jag höll på att DÖ!! :-)

Superquinnan sa...

jaså du laddar ner du ;) avundsjuk.. finns du på FL?

Anonym sa...

Jag kikar också på Greys och är där dem är i USA. Det är en underbar serie med tvära kasst mellan spänning, kärlek, lycka, tårar osv. Underbart!!