onsdag, februari 07, 2007

Koncentration

En nackdel med att nu ha berättat på jobbet är att många vill prata bebis och mage med mig. Vilket jag inte alls har något emot.

Men ibland kan jag känna att jag inte får så mycket gjort som jag önskar på jobbet, att det blir lite mycket prat både med kollegor här och andra som ringer och vänligen frågar hur man mår och själva berättar om sina erfarenheter. Men jag antar att det är i en övergående fas och jag ska nu när huset inte kräver lika mycket tid, lägga ordentligt krut på jobbet under våren för att få gjort allt jag vill ha klart.

Det har också varit svårt att få något gjort både hemma och på jobbet, speciellt när det varit oro i samband med blödningarna (som för övrigt slutade i fredags) och absolut inte nu med förkylningen.

Men idag kom min chef och undrade varför jag inte låg hemma (fortfarande hes och hostar)! Jag sa ju till honom att jag kan ju inte vara sjuk denna veckan om jag ska ha semester nästa. Hans svar var att men ska du ha semester måste du ju vara frisk då! Vänligt och omtänksamt tycker jag, även om jag vet att han är nöjd att jag ändå tar mitt ansvar (som alltid tidigare). Fast han skulle ju aldrig vilja att jag jobbade om jag var sämre.

Och hemma är det nu tyst och lugnt. Snickarna är klara för den här gången. Vi behöver få in lite värme i nedervåningen, sedan är vardagsrummet inflyttningsklart. Nästa vecka ska vi beställa kök. Sedan är det bara lite tapeter och lister som saknas... det kommer att bli supernice när det är klart!

3 kommentarer:

Superquinnan sa...

härligt attd et går framåt med huset.. vi skall tapetsera snart och nu vågar jag nog ge mig på att titta på tapeter till barnrummet med.. VUL:et var helt fantastiskt och jag känner mig helt snurrig just nu.. Nu förstår jag hur ni haft det då ni sett Esmeralda i magen.. Otroligt!!!! Tack för att du höll tummarna!

Anonym sa...

Vilken omtänksam chef du verkar ha! Du kanske skulle jobba lite kortare dagar torsdag och fredag...?

Ha en trevlig semester!

Camillas lockar sa...

Din stackare! Se till att kurera dig. Du är ju för sjutton gravid :-)