söndag, februari 25, 2007

Nästäppt värre

Natten var horribel. Och inte blev det bättre för att jag tittade på senaste avsnittet av Grey’s Anatomy igår kväll och grät som bara den – blev igentäppt med en gång. Försökte förtvivlat med koksalt utan resultat.

Fick sova med en jättekudde under huvudet med stel nacke som följd. Men ändå, så känns det faktiskt som att nästäppan under eftermiddagen blivit lite bättre… hoppas!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du klarar dig utan nässprayen. Jag gör ungfär som en av de som kommenterade förra inlägget (kommer inte ihåg namn): sprayar med koksaltlösning (Renässans) varje morgon och kväll. Tycker att det har hjälpt en del, + att det kanske kan hjälpa till att förebygga förkylning o liknande.

Men sover halvsittande (och ibland sittande) gör jag ändå, fast pga halsbränna. ;-) Inte varje natt, men då och då och speciell när jag ligger på höger sida. (Därför är det bra om man kan sova på vänster sida när man är gravid, för då blir det mindre halsbrännebesvär. Men jag har mest ont i revbenen på den sidan så det funkar inte så bra för mig.)

Hoppas vi ses nästa vecka! Skall logga in på FL nu och se om du har skrivit. :-) Kram!

Anonym sa...

Kanske skall tillägga att koksaltet hjälper mig mest mot att näsan är torr o irriterad (vilket den har blivit under graviditeten). Förstår att den inte har lika bra effekt mot själva täppan... Om det blir jobbigt kanske din bm kan komma med tips eftersom det är ett sådant vanligt graviditetsproblem.