söndag, februari 12, 2006

Dag 35 - Ruvardag 7

Nu har jag ruvat i en vecka.

Funderat lite idag om våra chanser. Enligt studier gjorda hos kliniken Triangeln i Danmark visar att chanserna ökar avsevärt om man samtidigt genomgått akupunktur. Samtidigt har jag hört talas om att sådana som jag, som har hormonella problem, har mycket goda möjligheter att lyckas med IVF.

Och naturligtvis går man och inbillar sig massa graviditetstecken i vanlig ordning. Igår var jag extrem torr i munnen och drack mängder med vätska, likaså idag. Idag har jag på eftermiddagen varit rejält illamående. Brösten är tyngre, det känns när jag går i trappan, inte så mycket annars. Men det är en vanlig effekt av progesteronet.

Men samtidigt har hoppet börjat växa och pessimismen sakta fasats ut... Vem vet, kanske...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj, varje gång jag ser att du pingat nyligen så slår hjärtat ett extra slag och jag hoppas att inlägget jag ska läsa är positivt och att ingenting dåligt har hänt. Jag har en känsla av att detta kommer att gå bra, hoppas jag har rätt!
Kram, håller tummarna

Anonym sa...

Skönt att höra att du är positivt till det här! Jag håller tummarna för dig!! *kram*

Anonym sa...

Håller mina tummar, det vet du. (är inte hemma och har inte dator lika ofta, därför är jag här lite sällan ...) Du vet att det bara ska gå vägen, det har jag bestämt. Tänker på er. Akupunktur är bra, är jag helt övertygad om. Jag älskar både akupunktur och min akupunktör :)

Anonym sa...

Mina tummar är blåa vid det här laget. Jag vet inte hur jag ska klara en vecka till. Men klarar du det så klarar väl jag...

Kram!

Anonym sa...

Förresten så har jag utmanat dig... =)

Kolla här

Anonym sa...

Jag håller alla tummar att det lyckas!

/M

Anonym sa...

Hej darling! Känner inte ett smack. Något större bröst (kan dock vara inbillning och som du skriver pga av proggisar). En vecka kvar till testdag. Tiden kryper fram och inte blir det bättre av att man tvingas ta 3 proggisar om dagen. Håller tummarna för oss båda!!!

Astillbe sa...

Marmelad - skall du säga! Jag tycker att ditt är så SPÄNNANDE! Tänk om vi kunde få följas åt?

my - *ler* Inte än! Jag lovar att jag kommer inte att testa förrän tidigast på söndag, om inte mensen dykt upp innan förstås... Hoppas också du har rätt! Tack!

annica - försöker ju iaf. Det går upp och ner hela dagarna... Du förresten - vi kan köra webcam snart igen så skall du få se nya vyer... *ler*

tess - tack tjejen! För mig får du gärna bestämma! Ibland vill jag bara vakna upp några veckor och gått igenom det här. Men på ett sätt så njuter jag ändå. Fast jag är mest ängslig...

Tinselflickan - akta så att inte naglarna trillar av! ;-) Har bara kommit på en grej att svara på din utmaning - men håll ut - det kommer svar!

M - Tack! ;-)

Carnesir - har letat efter dig på FL idag, men inte hittat. Testar du den 20:e? Håller tummarna för oss!