torsdag, augusti 03, 2006

Spraydag 22 - Sprutdag 2

Det gick bra med sprutorna igår kväll, som inte blev tagna förrän vid halv åtta snåret på kvällen. Gonal-F är ju jättesmidig att ta, bara ställa in dosvredet på 150 IE och ladda "pennan". Sätta på en kanyl och sedan trycka in i magen. Busenkelt, har gjort det så många gånger innan.

Men Menopuren var lite bökig och tar tid. Jag hade fått med mig en CD från Sahlgrenska med instruktioner för Menopur som jag tittade på innan, även om jag fortfarande kom ihåg hur jag skulle göra. Men det var bökigt och det tar lite tid. Den skall ju blandas men efter en stund fick jag ihop det. Det svåra är att få med all vätska upp men med lite svordomar så hjälpte det också.

Det lustiga är att under natten så drömde jag så mycket om sex! Snacka om att gå direkt från klimakteriekossa till sexnymfoman! Jag drömde att sambon och jag var extremt pilska men överallt fanns det människor och vi hittade ingenstans att ha sex på. Till slut bestämde vi oss för att göra det någonstans där det var minst publikt och något sånär högt gräs. Och där vaknade jag. Så otillfredsställd. Och med en sambon som måste åka till jobbet. ;-D

Men under eftermiddagen har klimakterikossan återvänt med trötthet och vallningar, så när sambon kom hem var jag inte ett skit intresserad av att hoppa i säng längre. Inte han heller för den delen efter en lång dag på jobbet, så det var en ömsesidig tyst överenskommelse.

----------
Sprayningar: 8:00, 13:00, 18:00 och 23:00.
Antal promenader på semestern: 15
Antal stranddagar på semestern: 10
Antal regniga dagar på semestern: 7
Antal cykelturer på semestern: 4

Inga kommentarer: