lördag, augusti 19, 2006

Ruvardag 2

Ibland när jag tänker på att "Astillbe - du ruvar ju" så känner jag inget. Allt känns precis som vanligt. Men andra gånger kan jag känna rysningar i kroppen och en otrolig glädje. Att jag har nått hit. Att jag har kommit i mål efter alla behandlingar. Nu kan jag inte göra mer.*

Just nu finns ingen oro. Jag har ett embryo i mig som förmodligen fortfarande lever och delar sig. Så just nu känner jag mig lugn och sansad. Men jag vet att de sista dagarna kommer bli en mardröm.

För övrig känner jag att äggstockarna fortfarande är svullna och lite ömma även om det inte gör ont. På eftermiddagen och kvällen har jag haft rejält med molvärk som gjort mig grinig och irriterad. Jag brukar inte känna av någon molvärk från progesteronet så här tidigt?

Tyvärr har jag inte gått ut idag på promenad, men jag skall åtgärda detta imorgon förmiddag. Jag fick sovmorgon idag, har flängt runt i stan plus att han där uppe ansåg att de fyrtiofemtusenniohundratrettiosju mm regn som vi har fått de senaste två veckorna inte räckte, så det kom "lite" till idag.

*Jag måste ju komma ihåg att ta progesteron 3 gånger om dagen, ni vet, kletet...

5 kommentarer:

Superquinnan sa...

Har ju precis börjat läsa din blogg och jag måste säga att jag beundrar er kämparglöd. Kan ni någon gång känna er avkopplade? Svårt att förstå när man inte sitter i samma sits.... Kram

Anonym sa...

Är själv andragångs ruvare, dag 4. Skönt att läsa om någon i samma sits! Man känner sig ju ganska ensam ibland. Lycka till!!!

Astillbe sa...

singelmingeltjejen - det går upp och ner, men mitt svar är nog nej. Man blir ständigt påmind, jag vet inte vad jag kan jämföra det med.

Jag kallar det för livskris. Jag står på andra sidan och får inte vara med "och leka" på den andra. Man står och tittar på de som finns där borta, men hur man än gör kommer man inte över. Och det finns inget annat man mer önskar sig. Men ibland känns det bättre och andra gånger inte så bra. Kram

Anonym - vi har blivit ett litet gäng som ruvar nu, kika gärna in på FL så har vi en tråd där för oss som började spraya i juli. Håller tummarna för dig! Kram!

Superquinnan sa...

Av hela mitt hjärta önskar jag er all lycka.. Vad ska man säga?

Tingeling sa...

Åå vad jag håller tummarna för er!!