söndag, januari 20, 2008

Babysim

Så äntligen var det dags för babysim!

Vi ville ju börjat i höstas, men det fanns inga platser kvar då. Men nu så här i efterhand känns det helrätt att börja nu när han är ett halvår gammal. Och så valde vi att ha det på söndagar, så att vi kunde vara med både jag och sambon.

Och Liten trivdes lika bra i poolen som i badkaret. Det märktes att han njöt av det varma vattnet och att få vara där och busa med mamma och pappa. När ledaren hällde vatten från vattenkannan så höll han andan bra. Men å andra sidan så visste vi det, eftersom han gör så hemma när vi badar honom. Så nu går den otålige fadern runt och väntar på att få göra dyket!

Efteråt så duschade han med mig för första gången, något jag tänkte försöka göra mer hemma. Idag badar han två gånger i veckan, onsdagar och lördagar. Men nu när vi babysimmar så ändrar vi baddagarna till tisdag och fredag istället.

Han var jätteduktig hela tiden. Inte ens i omklädningsrummet blev han ledsen av alla människor, stojet, de andra skrikande barnen eller den fuktiga värmen. Han bara låg där och lekte med sin leksak och skrattade högt.

Inga kommentarer: