måndag, maj 19, 2008

Ont

Mitt örat fortsätter att värka. Har försökt få tid idag på Vårdcentralen, men eftersom jag inte har bil och inte kunde komma förrän på eftermiddagen så fanns ingen tid till mig.*

Pratade sedan med min mamma på eftermiddagen, som rådde mig att söka mig till Öron kliniken på sjukhuset. Så jag ska ringa dem för rådgivning imorgon.

Jag har googlat lite och hittat information om öronkatarr (långvarigt lock för örat => hörselnedsättning). Det finns inte ett skit att göra åt det och det tar flera veckor innan det går över. Det var skrämmande läsning.

Tidigare i veckan har det känts som att det långsamt blivit lite bättre, men sista två dagarna har det varit rakt åt andra hållet – bara sämre, och inte så lite heller. Ibland känner jag hur paniken väller upp inom mig när locket blir extra hårt/jobbigt. Missbrukar Otrivin hela tiden.

Liten mår bättre idag, har börjat äta lite mat, även om han inte äter sina normala portioner ännu. Men det är ett litet steg i rätt riktning. Ingen diarré och inget kräk. Eller feber. Däremot spökar hans öga igen. Det kommer grönt var, främst ur det högra. Tur att vi ska till läkaren på BVC imorgon.

* Vill inte släpa in Liten till stan, speciellt inte på bussen, nu när han varit sjuk. Ville vänta till Pappan kom hem från jobbet som slutade tidigare idag.

Inga kommentarer: