tisdag, maj 13, 2008

Dunderförkyld

I lördags vaknade jag med ont i halsen och ganska hängig. Och det sitter fortfarande i. Värst är nätterna då jag har fått rethosta pga av Otrivinet (även täppt i näsan numera).

Jag var orolig att Liten fått öroninflammation. Flera gånger under förra veckan har han pressat handflatan mot högra örat . Sedan i söndags och i måndags båda öronen när han fått mat (sväljer) och även då varit gnällig. Tog honom till läkaren igår som konstaterade att det var varken inflammation i hals eller öron.

Jag som aldrig går till läkare själv och är ganska cool av mig. Jag hatar att gå till läkaren ”i onödan” och grämde mig en del när vi åkte därifrån. Men sedan slog jag bara bort det och insåg att skit samma – jag var en bra mamma som kollade upp detta. Det är ju så svårt att veta på de där små rackarna när de får infektioner.

Enligt läkaren hade han säkert lite lock för öronen eller lite svullen som gav obehag. Sedan igår har Liten fått Alvedon så hans besvär är numera borta. Och han har inga som helst tecken på förkylning – varken hosta eller snuva. Lika glad och pigg som vanligt.

Tyvärr innebär min förkylning att det blir tre inställda mammaträffar denna vecka. Inte alls kul att vara så här isolerad.

Inga kommentarer: