onsdag, juni 07, 2006

Dåligt samvete

Saknat mig?! :-D

Har så dåligt samvete för att jag inte bloggat något trots att jag har massvis att skriva om, men ingen tid. "Bloggar" hela tiden i min hjärna men får inte tid att sätta mig ner och skriva. Och jag tycker själv att det är aptråkigt när folk inte uppdaterar sina bloggar, så ha bara lite tålamod med mig.

Tiden snurrar så otroligt fort så jag hinner inte med. Det är bara för stressigt nu. Sitter fortfarande på jobbet och har bestämt att jag skall ta mig hem. Vet inte hur jag skall ta mig ur den här stress-spiralen nu, det börjar blir för mycket. Förmodligen har semesterstressen kommit igång, det är så mycket man skall hinna med att fixa på jobbet innan man får ta sig lite välförtjänt ledighet.

Rent cykelmässigt så närmar det sig ägglossning, och sambon är borta i två veckor, men det blev precis klart att vi kan träffas i helgen så vi skall se om vi kan få till det! ;-) Fast förmodligen kan vi inte smita undan och det känns faktiskt bra ändå.

För övrigt, bortsett från stressen, så mår jag rätt bra. Kanske för bra? Känner mig inte direkt ledsen över vår situation för tillfället. Kan bero på att det är så fullt upp, men det är nog snarare för att det går mot sommar och mot våra tre landstingsfinansierade försök på Sahlgrenska. Och för att inte tala om att det snart är FOTBOLLS-VM!

Och just det ja! Trots att jag inte heller hunnit vara ute gå så mycket som jag önskar är jag nu nere i 2 kg viktminskning! 4 till så är målet uppnått!

Må väl!;-)

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag hade faktiskt börjat fundera på om du hade övergivit din blogg... Men eftersom du nu berättar att så inte var fallet så ska jag ha lite mer tålamod med dig.

Kram!

Astillbe sa...

;-) Kul att det är någon som saknat mig! Jag har så många som läser men nästan ingen som kommenterar... Inte för att jag är så mycket bättre på det själv.

Jag är så stressad. Insåg imorses att jag måste göra något åt det. Läste i din blogg igår kväll om ditt UL. Grattis gumman! Är jätteglad för din skull.

Kram

Anonym sa...

Japp, har saknat dig! :)
Är nog inne och kikar på din blogg nästan varje dag...

Kram, och kul att "höra av dig"

Anna

Linda sa...

Jag känner igen det där med många som läser men inte så många som komenterar, det är lite tråkigt.

Hoppas att du finner ett sätt att varva ner. Det är inte bra att gå omkring och vara stressad hela tiden (tro mig jag har testat) Konstigt nog så var det vår IVF som fick mig att lugna ner mig, jag vet inte varför men jag har inte varit så lugn och ostressad på många många månader.

Kram