söndag, augusti 03, 2008

Sommar och sol

Tillbaka igen efter lite mer än en vecka i släktingars stuga på västkusten. Och vilket underbart väder vi har haft! Vi låg på stranden nästan varje dag, och Liten älskade att bada! Han satte fart rätt ut - krypandes - direkt när han såg vart vattnet låg någonstans. Fullständigt sjövild slängde han sig fram och tillbaka, satt och plaskade tills läpparna darrade av köld. Men han kunde darra en stund och sedan fortsätta slänga sig och plaska runt.

Sedan kom han och värmde sig - gärna mot våra varma överkroppar, eller i sin badrock. Men sedan var det full fart igen. Jag har varit orolig för bränna, uttorkning och att det helt enkelt varit för varmt (ofta var det mellan 29-31 grader när vi åkte FRÅN stranden sent på eftermiddagen). Men det har gått fint. Har smörjt med SPF 50, använt UV-dräkt och T-shirt - men han har även badat naken eller med blöja/badbyxor. Det har fläktat bra vid stranden, medan vi hållt oss i skuggan i stugan där luften mer eller mindre stått stilla. Köpte en STOR pool också till honom som vi fyllde med bollar.

Det har varit skönt att få komma hemifrån en stund. Sambon och jag har kunnat komma ifrån alla måsten och krav och istället ägna oss åt Liten och åt varandra. Vårt taskiga sexliv fick faktiskt en rejäl skjuts, och det känns kanonbra! Nu får vi bara se till att anstränga oss lite mer här hemma och ta hand om varandra.

Men utvilad - nej. Blir man det på semester med barn?!

Inga kommentarer: