onsdag, juni 08, 2005

Dag 32 - Fegare...

Inte testat idag heller. Tempen håller i sig, 36.9. Har sovit jättedåligt inatt, vaknat många gånger och undrat om det inte är dags att tempa snart. Har drömt flera gånger att jag har tagit tempen - gissa om jag blev förvirrad när klockan gick igång och jag insåg att jag skulle ta den - trodde redan jag gjort det och att den var hög! ;-)

Blev oerhört lättad av beskedet! Nu är frågan - beror detta på proggisarna elller kan jag vara gravid? Jag var stensäker igår att mensen skulle komma inatt, igår em när jag tog en proggis så fick jag rätt så kraftig värk som satt i hela kvällen. Jag brukar vanligtvis vakna runt 2-tiden på natten och då brukar det sätta igång... Inatt kände jag efter varje gång jag vaknade och vid 2-tiden när jag vaknade kände jag efter riktigt länge innan jag vågade somna om.

Jag har ju hört att proggisarna ger molvärk, det kan höja tempen och den kan förlänga lutealfasen. Så vi får se.

Och varför har jag inte testat? Det är som när man köper en lott - så länge man inte har skrapat den har man en god chans att bli miljonär... så känner jag det. Så länge jag inte testat finns chansen att jag är gravid. Löjligt rädd för att få ett -? Javisst är jag det... Sedan är inte sambon hemma. Vill ju dela beskedet med honom...

Inga kommentarer: