söndag, april 06, 2008

Gårdagens tjejmiddag

Vilken underbar kväll! Jag hade jättekul! Ett gäng med tjejer där de flesta var främlingar för varandra. Spännande, utvecklande och jag vet inte vad!

Jag gick på små moln hem vid midnatt. Det var så kul att få möta och lära känna nya människor, det var kul att få en kväll ute själv - något jag inte saknat men oj så kul det var. Unnat mig lite vitt vin, skulle inte amma innan på morgonen.

Jag visste att Pappa skulle klara av kvällen bra. Visserligen har Liten lagt till vana nu att gallskrika en lång stund efter läggningen som gör oss hispiga men det är som det är. Men jag är stolt över att jag inte kände något behov av att ringa och kolla. Jag hade sagt till Pappa att ringa om det var något. Jag har fullt förtroende för Pappa.

Vid halv tio tänkte jag att jag ändå måste kolla mobilen, fall i fall det fanns något meddelande. Men det fanns inget. Kollade vid elva igen - inget. Skönt.

När jag kom hem låg Pappa på soffan och snarkade. Väckte honom och fick veta att läggningen gått bra, han hade skrikigt en stund med somnat sedan- Men tyvärr hörde Liten mig sedan när jag gick och la mig, vaknade och började gallskrika. Något han aldrig gjort innan. Han vägrade somna om. Så han fick komma och lägga sig och fortsätta sova mellan oss.

Gosigt och gott.

Inga kommentarer: