onsdag, juni 20, 2007

Lite bilder från inköpen

Jag har ju gjort lite inköp som jag lovat lägga ut bilder till.
Inköp 20060909.
Älskar Name it's saker, nu hittade jag iofs väldigt lite som var könsneutralt. Men visst var väl detta jättesött?! Och så fick jag tag i en solhatt! Den ser kanske lite rosa ut men den är orange så den fungerar fint till kille också.

Inköp 20070607.
Ta tre betala för två på Kappahl. Detta är faktiskt det första jag köper där. Har inte heller speciellt mycket könsneutralt. Men eftersom det var så fruktansvärt varmt den här dagen insåg jag att vi behöver ha lite ärm- och benlösa bodysar till Liten.

5 kommentarer:

Anna sa...

Vi fick lite prematurkläder från Name it, vilka är det som säljer dem? Har inte lyckats lista ut det. Jättefina kläder du köpt. Ett tips är att försöka hitta omlottbodies, inte säkert bebisen gillar att få bodyn över huvudet (funkar rätt bra med Melvin dock)

Anonym sa...

Åh så söta kläder! :)

Astillbe sa...

Jag har letat efter omlottisar men inte hittat några! Iaf inte "neutrala". Iofs på Lindex fanns vita men i helt fel storlekar. Vi får ge oss ut efter några dagar med bebis och handla sådant vi upptäcker att vi saknar. Och då kan man köpa något annat än bara vitt, beige och brunt!

Name it har jag hittat i två butiker i olika städer, men de är inga kedjor tyvärr. Name it ska vara ett danskt märke, jag hittade deras ägares hemsida förra året.

Anonym sa...

Fina kläder! Håller med dig om att Name it har snygga saker, men åååh, vad det är svårt överallt att hitta könsneutrala kläder! Har för mig att Guppi har rätt mycket Name it.

Vi har fått ganska mycket rosa, med kommentarer från _alla_ att: "man borde väl inte klä en flicka i en massa rosa, men det var så sött, så jag kunde inte låta bli..." :-) Ja, ja, vi får väl skaffa rejäla arbetskläder till henne också som motvikt :-D. Fast de kan veta rätt snart vad de vill ha. Redan från två års ålder var sonen tvärbestämd om vad han ska ha på sig och inte. Inte en chans att övertala honom.

Astillbe sa...

annah - hur går det med lilltjejen? Hur mår du själv efter snittet?! Tell me all! ;-)

Apropå rosa och tjejer - mina vänner med småflickor, man ser ju att alla vill ju förr eller senare bara klä sig i prinsesskläder, så det rosa kommer vare sig man vill eller inte!!!

Drömde inatt att jag köpte kläder. Det fanns bara pojkkläder i blått och jag var så frustrerad...