torsdag, juni 21, 2007

Babyboom?

Idag har jag flängt runt och å det grövsta (ledig idag från jobbet).

Till färgbutiken för att snacka tapetlim och hämta prover på wallies till barnrummet. Fixa nya glasrutor till växthuset. Systemet (alkohlfritt till mig och 5l öltunna till sambon). Köpte rollers, telefonuttag och hittade blommor till halva priset.

Åkte iväg till ännu en blomsterhandel, hittade lite smått där (var eg ute efter mer tomatplantor men fick bara tag i två), och bland annat en physalis som jag planterat nu i växthuset. Sedan var det dags för storhandling med en knôkfull och otroligt varm butik. Hämtade sambon på jobbet och sedan till apoteket och till sist åkte vi för att köpa videokamera.

Jag var ute mellan 12:30 och 19:00. Jag var helt slut när jag kom hem.

Jag kan bara konstatera att det känns som ALLA är gravida. Jag berättade för sambon om att överallt jag vänt mig hittat magar, de flesta dock mindre gångna än jag men ändå rejält putande magar. Framför allt var det jättemånga som handlade mat. På apoteket dök naturligvis ett par upp som för första gången skulle köpa Niferex (de finns inte framme, man måste fråga efter dem).

Tack och lov att jag är gravid, den här dagen hade tagit fullständigt knäcken* på mig annars med alla dessa magar... Det hade inte blivit en rolig midsommar om det hade varit förra året.

*Vilket den gjorde ändå på ett sätt, se nästa inlägg...

6 kommentarer:

Kapybaran sa...

hinner nästan aldrig kommentera, men vill att du vet att jag är inne och läser så gott som varje dag!
du börjar närma dig upploppet nu!

Deeva sa...

Sedan tror jag att man ser fler magar när man själva är gravid. Så funkar jag i alla fall och håller med om att det är magar överallt! :-)

Astillbe sa...

Kapybaran - eh, jag känner mig stressad och har lite tid - vad har inte du då som har bokstavligen händer fulla?! :-D

deeva - man ser dem när man är barnlös också... ibland är det som världen har sammansvurit sig mot en och man bara ser dessa magar överallt... storhandling var det värsta jag kunde göra när jag var riktigt nerdeppad, t ex när en behandling misstlyckats precis... Men i båda fallen är man ju mer mottaglig för den informationen...

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Oj vilken energi du har! Mot slutet satt jag bara i soffan och kunde inte röra mig alls.

Det är inte bara som du tycker att det finns mycket magar. Förra sommaren slogs alla rekord i födslar, och jag tror att den här sommaren inte ligger så långt efter.

Deeva sa...

busan - Ja, du har faktiskt rätt i det. Vi kämpade också ett tag (3 år) och jag hade en förmåga att bara se barnvagnar ett tag då.
Nu ser jag också bara barnvagnar, men tårarna som kommer nu är glada tårar, inte ledsna.

Camillas lockar sa...

Det är som när man vill bli gravid, man ser magar överallt. Eller letar barnvagn, då ser man vagnar överallt. Fashinerande fenomen, det där :-)