onsdag, juni 13, 2007

Gravidyoga 5

Hade lite ärenden innan dagens kurs men trots det lyckades jag faktiskt komma i tid den här gången. Stressad men ändå i tid.

Nu är jag definitivt inte smidig längre. Många av rörelserna tar magen emot - men främst är det Liten som protesterar mot att det blir mer trångt i magen när jag gör rörelserna.

Under den sista avslappningsövningen somnade jag - och vaknade tvärt av att jag höll på att lägga en en riktig brakfis! Gud, det hade varit frukstansvärt pinsamt!

Det var nämligen så att jag hoppade lunchen idag, åt bara lite frukt. Så på eftermiddgen tog jag en stark korv med bröd... som visst satte fart på gaserna! Eh, ska jag inte ta till nästa gång, nej.

Den här gången gjorde vi även profylaxövningar och det är svårt så in i helvete att flämta som en hund, det känns inte alls bra. Jag börjar flämta efter luft efter en stund och kommer av mig helt och hållet. Och inte är det lätt att nypa en främmande person heller så att det gör ont. Måste träna träna och träna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

*skrattar* Du, det där med brakfisen är inte bara korvens fel. Det är allmänt så att man får igång tarmrörelserna av yoga :-)

Astillbe sa...

*asg' Ja, så kan det ju ha varit!!!

Men tänk om jag lagt av den, jag lovar, den hade ekat i det rummet, så jag är så glad att jag vaknade i tid...