söndag, maj 21, 2006

Rapport vecka 20

Och fortfarande lyckas jag inte ta tag i min kropp som jag önskar. Visserligen har jag arbetat över varje kväll, ibland rätt sent, så visst, orken har inte funnits där.

Men jag borde ju kunnat äta mer frukt?

Däremot är jag nöjd med mitt alkoholintag (eller snarare brist på) - endast ett glas vin i veckan och en hel vit helg. Och det gör mig faktiskt inget alls. Hade sambon varit hemma hade det säkert blivit något glas vin, men nu när jag var själv så var det enkelt att avstå. Jag ville ju orka med Eurovision också och inte somna mitt i.

Med tanke på hur stressigt det har varit så är jag nöjd med veckans två riktigt långa promenader - vanligtvis brukar jag gå 40 min, nu har jag gått i över 1 timme båda gångerna. Dessutom har båda varit med min nyfunna vän M, vilket gjorde dem riktigt trevliga än att släpa sig runt själv.

Och fortfarande inga brev från Sahlgrenska. Hoppas på babyboom nu för testarna, det känns som köns förkortning mattats av nu.

Magen värker, både mensvärk och vanlig magvärk. Brukar aldrig ha så här jobbig mensvärk utan mens, men det kommer väl igång inatt förhoppningsvis.

------
VECKA 20
Alhohol: 1 glas rödvin
Antal brev från SU: 0
Cykeldag: 14 dpo (dagar efter ägglossning)
Frukt: 1 äpple och 1 päron (rabarberpaj räknas inte?!), 3 bananer
Godis: -
Promenader: 2 riktigt långa
Viktminskning: -1 kg

Inga kommentarer: