torsdag, juni 25, 2009

Bf +2

Vaknade återigen inatt med värkar, nu vid 1-tiden. Var helt säker på att det skulle bli en repris av Litens start på förlossningen eftersom klockan var detsamma. Men, som barnmorskan upplyste mig igår, om urinblåsan är full så kan den reta livmodern till sammandragningar. Vilket var fallet inatt också. Så efter att ha kissat så kunde jag somna om och sov hyfsat till senare på morgonen, då jag som den senaste veckans mornar, sov ganska krattigt. När Liten vaknade 7:15 var jag helt död...

Men igår kändes det verkligen som det var på gång. Men idag, ingenting. Jag har rensat resten av rabatterna jag inte hann med igår och burit och grejat. Men jag kan inte ens påminna mig om att jag känt ens den molande mensvärken. Igår hade jag ju till och med värk mot ändtarmen - det högg till rejält där när vi skulle ner till stranden. Igår passade jag på att bada, vem vet, det kanske är enda chansen iår.

Idag skulle vi gått ner till sjön igen, men det blev inte av - det blev alldeles för blåsigt på eftermiddagen. Det var skönt med en hel dag hemma också.

Igår lyckades jag med konststycket att bränna magen. När jag var gravid med Liten kunde jag inte ens vistas i solen utan kläder för magen. Mini är betydligt snällare - kanske inte lika varmkänslig som Liten har visat sig vara? I vilket fall, så har jag smort magen med SF 12 - vilket inte har verkat hjälpa för den är mer bränd idag... Kul om man ska ha en barnmorska hängandes över den imorgon för att trycka ut moderkakan... ;-)

Men varken Pappa eller jag tror på imorgon heller. Vi får se, ska strax gå och lägga oss. Vi har grillat ikväll igen och haft det riktigt mysigt. Jag har föreslagit färdknäppen för honom, men vi får se när han börjar bli så desperat efter att förlossningen ska komma igång så han går med på det... :-D

Nåväl, gräsmattorna är klippta, rabatter och trädgårdsland rensade och vattnade, växthuset vattnat... Det har spacklats och grejats i källaren idag också av sambon. Imorgon kommer elektrikern... Det kanske är meningen att vi ska bli mer "färdiga" innan Mini bestämmer sig för att titta ut.

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, det kanske är UL-tiden som gäller ändå, dvs söndag? :-) Jag röstar på det! Kram Tilda

Anonym sa...

OJ, vad mycket du har skrivit sedan jag var inne sist! Det tog en stund att läsa igenom ;)

Jag tror att du är stressad över allt som ska göras så att Mini väljer att vänta lite.

Annah